Pomiń nawigację

21 sierpnia 2025 r.

Poszukiwani partnerzy do outsourcingu produkcji roślinnych wyrobów garmażeryjnych i dań gotowych

Innowacyjna firma z Wielkiej Brytanii, specjalizująca się w roślinnych alternatywach dla mięsa, poszukuje partnerów produkcyjnych do wytwarzania swoich produktów na bazie innowacyjnych receptur białkowych, takich jak: roślinne paszteciki, kiełbaski w cieście, empanady oraz gotowe dania (np. lasagne, chili sin carne).

Poszukiwani są producenci (np. piekarnie, zakłady garmażeryjne), którzy mają odpowiednie certyfikaty jakości (np. BRC, IFS, SALSA) i możliwości skalowania produkcji – początkowy wolumen wyniósłby do 100 000 sztuk rocznie. Wymagana elastyczność, znajomość produkcji chłodniczej/mrożonej, chęć współpracy w duchu zrównoważonego rozwoju (firma w trakcie certyfikacji B Corp).

Firma oferuje współpracę w oparciu o umowę outsourcingową.

Firmy z woj. mazowieckiego zainteresowane współpracą proszone są o kontakt na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., wraz z podaniem numeru referencyjnego oferty.

Numer referencyjny oferty: BRGB20250225019

W mailu prosimy przesłać następujące dane:

  • nazwa firmy,
  • numer NIP,
  • liczba pracowników,
  • imię i nazwisko osoby kontaktowej,
  • link do strony www/katalogu produktów.

Pozostałe firmy zachęcamy do kontaktu z właściwymi ośrodkami regionalnymi.

***

Zobacz inne przykładowe oferty firm zagranicznych

Oferta, która Cię zainteresowała, jest dostępna w ramach bezpłatnej bazy POD prowadzonej przez sieć Enterprise Europe Network. W POD za darmo możesz przeglądać oferty z całego świata lub założyć profil Twojej firmy.

Zobacz success stories firm, które już skorzystały z usług Enterprise Europe Network.

Szczegółowe informacje nt. bazy ofert POD i zasad wymiany informacji z ośrodkiem Enterprise Europe Network znajdziesz tutaj.

Może Cię zainteresować

Opublikowano: 21.08.2025 10:21
Poprawiono: 21.08.2025 08:26
Modyfikujący: Paweł Sikorski
Udostępniający: Paweł Sikorski
Autor dokumentów: