Udzielamy informacji o programach pomocowych realizowanych przez PARP.
- Online
- Wzornictwo i projektowanie
Webinarium
Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych
#Idearozwojubiznesu
10:00 - 12:00
Opis
Zapraszamy na siódme spotkanie z cyklu #idearozwojubiznesu. W poniedziałek, 4 grudnia będziemy rozmawiać o tym, jak zaprojektować i wprowadzić na rynek nowy produkt.
Nasze ekspertki omówią m.in. następujące kwestie
- od czego zacząć proces projektowania nowych produktów,
- jakie są trendy rynkowe,
- jaki są kluczowe aspekty projektowania,
- jaka jest rola konsumenta w procesie kreowania nowych produktów.
Cykl wideokonferencji #idearozwojubiznesu jest współorganizowany przez PARP oraz Ministerstwo Rozwoju i Technologii. Podczas spotkań, które będą odbywały się w listopadzie i grudniu, przez najbliższe 5 tygodni, poruszymy najbardziej aktualne tematy związane z prowadzeniem biznesu w Polsce, omówimy nowe rozwiązania i regulacje prawne, a także zagadnienia takie jak cyberbezpieczeństwo, energia odnawialna, czy zrównoważony rozwój.
Udział w wydarzeniach jest bezpłatny. Zapisz się, aby otrzymać powiadomienie.
Zobacz pozostałe wydarzenia w cyklu: parp.gov.pl/idearozwojubiznesu.
Serdecznie zapraszamy!
Prelegenci
Program
4 grudnia 2023
10:00 - 10:05
Powitanie uczestników
10:05 - 11:00
Prezentacja wprowadzająca
- dr hab. inż. Justyna Żulewska, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Sukces lub porażka wprowadzania na rynek nowych produktów spożywczych - czynniki - Emilia Pożarowszczyk, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
Wprowadzenia produktów spożywczych na rynek, badania, dystrybucja, współpraca z rynkiem i komunikacja produktu
11:00 - 11:50
Panel dyskusyjny
- dr hab. inż. Justyna Żulewska, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
- Emilia Pożarowszczyk, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
Moderacja: Justyna Dżbik-Kluge
11:50 - 12:00
Podsumowanie spotkania oraz zapowiedź kolejnych tematów z cyklu